Hos GS-beklædning står vi klar til at hjælpe dig og din virksomhed med det rigtige arbejdstøj & profilbeklædning. Vi har års erfaring med mange forskellige erhverv og med et stærkt bagland i XL-byg kæden, kan vi med sikkerhed anskaffe det rigtige arbejdstøj til din virksomhed. Vores team består af 6 fantastiske medarbejdere, der alle brænder for profilbeklædning.

Vi ved, at arbejdstøj og værktøj har en vigtig funktion i hverdagen. Med de rigtige arbejdsbukser, handsker, jakker, sweatshirts, t-shirts og sikkerhedsfodtøj får du den sikkerhed og det overskud der skal til for, at du kan fokusere på dit arbejde.

Vi har et komplet udvalg af arbejdstøj i høj kvalitet, med priser for virksomheder i enhver størrelse. Vi ønsker at samarbejde og finder gerne en pris som passer til jeres behov først og fremmest.

Fælles for teamet hos GS-beklædning er, at vi har lysten og viljen til at hjælpe, yde den bedste service og i det hele taget imødekomme vores kunder så godt som overhovedet muligt. Vores personale er specialiseret i profilbeklædning og arbejdstøj, og de har gennem års erfaring opnået et dybdegående kendskab til de håndværksopgaver som hverdagen byder på.

Vi glæder os til at møde dig!